Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzàvalók:
A palacsintatésztàhoz:
30 dkg liszt
2 tojàs
szódavìz
4 dl tej
1 kàvéskanàl cukor
olaj
só
annyi virsli, ahàny palacsinta
A zöldborsókrémhez:
50 dkg zöldborsó
1 evőkanàl vaj
2 evőkanàl tejföl
só
bors
Tetejére :
reszelt sajt
kb. 1 deci tejföl
Elkészìtés:
1.
A palacsinta hozzàvalóit összekeverjük úgy, hogy csomómentes legyen.
Rövid pihentetés utàn kisütjük.
Ezutàn a borsót enyhén sós vìzben megfőzzük, majd összeturmixoljuk a vajjal, a tejföllel, sóval, borssal.
Sűrű kenhető krémnek kell lennie.
2.
A palacsinta közepére rendezzük a borsókrémet, majd egy virslit is ràteszünk.
Aztàn téglalap alakúra hajtjuk, és a hajtàssal lefelé kiolajozott tepsibe tesszük.
Tetejét megkenjük tejföllel, és sajtot reszelünk rà.
Közepesen meleg sütőben sütjük, amìg a sajt meg nem pirul.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!