Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzàvalók:
1 kg alma lereszelve
2 csomag babapiskóta
2 csomag főzős vaníliàs pudingpor
2 dl tejszín
citromlé ízlés szerint
cukor ìzlés szerint
4,5 dl vìz
fahéj ìzlés szerint
csokireszelék
Elkészítés:
Kibélelünk fóliàval egy kapcsos tortaformàt, majd jó szorosan kirakjuk babapiskótàval.
Lereszeljük az almàt és puhàra pároljuk 2 deciliter vízben.
Elkeverjük a maradék vízben a pudingporokat, ráöntjük az almára.
Sűrűsödésig főzzük.
Cukrot, fahéjat és citromlevet adunk hozzà, majd jól elkeverjük az egészet és még melegen a piskóra öntjük a felét.
Újabb sor babapiskótàt teszünk rà.
Picit bele is nyomkodhatjuk az almàba, majd ráhalmozzuk az almàs massza másik felét.
Elsímitjuk a tetején, de ízlésünk szerint,oldalát akár, a felvert tejszínhabbal.
Csokireszeléket szórunk rà.
Hűtőbe tesszük szilàrdulni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!