Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
4 tojás
2 evőkanál olaj
só
kb. 1 dl tej
30 dkg zöldborsó
a sütéshez olaj
Elkészítés :
Készítsük el a palacsintatésztát :
1.
2 egész tojást és 2 tojássárgáját keverjünk ki az olajjal és egy picike sóval.
Öntsünk hozzá annyi tejet, hogy sűrű , krémes tejföl állagú masszát kapjunk.
/ Nekem nem állt úgy össze ezért egy kevéske lisztet adtam hozzá. /
2.
Ezután a 2 tojásfehérjét verjük föl habnak, és adjuk hozzá.
Szórjuk meg nyers zöldborsóval vagy konzervvel.
Egy serpenyőben forrósítsunk fel olajat és a masszából evőkanállal szaggassunk belőle és süssük míg szép aranybarna nem lesz.
3,
Tálaláshoz tejföllel elkevert reszelt sajttal locsoljuk meg.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!