Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
4-5 burgonya
2 nagyobb gerezd fokhagyma
2 babérlevél
4 dl tej
Rétesliszt 2 evőkanál kb.
só
víz
étolaj
A körethez:
30 dkg párizsi
1 lapos kávéskanál pirospaprika
1 lapos kávéskanál ételízesítő
étolaj
Elkészítés:
1.
Megpúculjuk a burgonyát.
Felkarikázzuk és megmossuk.
Lábasba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi.
2.
Beletesszük a babérlevelet.
Ízlés szerint sózzuk és hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát.
Lefedjük és megfőzzük.
3.
Ha megfő a krumpli, hozzáöntjük a tejet.
Kis lábasban rántást készítünk.
Megpirítjuk étolajon a réteslisztet, majd ráöntjük a burgonyára.
4.
Folyamatos kevergetés mellett, forrás után 5 perccel már kész is az étel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!