Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzàvalók:
A húsgolyókhoz:
50 dkg daràlt sertéshús
2 zsemle
2 tojàs
1.5 dl tej
2 teàskanàl fokhagymakrém
zsemlemorzsa
petrezselyem
pirospaprika
bors
só
A mártogatóshoz:
2 dl tejföl
1 evőkanàl cukor
1 tojàssàrgàja
2 evőkanàl mustàr
2 gerezd fokhagyma
só
Elkészìtés:
1.
Tejbe àztatjuk, majd kinyomkodjuk a zsemléket.
Beletesszük egy nagy tàlba a daràlt húst, a tojásokat és az apróra tépkedett zsemléket.
2.
Ìzlés szerint sóval, borssal,pirospaprikàval és fokhagymakrémmel ìzesítjük.
Beleszórjuk a petrezselymet és jól összegyúrjuk az egészet.
3.
Diónyi vagy tettszés szerinti gombocokat formàzunk a masszàból, majd megforgatjuk mindegyiket zsemlemorzsában.
4.
A mártogatóshoz kikeverjük a tojássàrgáját a cukorral.
Ìzlés szerint meghintjük sóval, majd belekeverjük a mustàrt és a koràbban összezúzott fokhagymàt. Hozzáadjuk a tejfölt és simàra keverjük az egészet.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!