Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
60 dkg sertés,darált hús
só
bors
1 teáskanál fűszerpaprika
1 tojás
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
olaj
1 kg retek
2 dl natúr joghurt
2 gerezd fokhagyma
kapor
kétszersült a tálaláshoz
Elkészítés :
1.
A darált húst keverőtálba helyezzük, hozzáadjuk a sót, a tojást, a borsot és a fűszerpaprikát.
2,
A vöröshagymát finomra vágjuk, kevés olajon lepirítjuk, majd azt is hozzáadjuk a darált húshoz. Jól összekeverjük, végül a vágott petrezselymet is hozzáadjuk.
3,
Pogácsákat formázunk belőlük, és kevés olajon kisütjük.
4.
A retket megmossuk, lehámozzuk, lereszeljük, kicsit besózzuk, állni hagyjuk.
Amikor a levét kiengedte , kicsavarjuk, és keverőtálba helyezzük.
Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a joghurtot.
Jól összekeverjük, szükség szerint sózzuk, és beletesszük ízlés szerint a kaprot.
5,
A fasirtot a tzatzikivel és a kétszersülttel tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!