Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mézeskalács
A recept:
1 kg liszt, 30 dkg porcukor, 2 egész tojás és 3 tojássárgája, 4 kávéskanál szódapor, egy csg mézeskalács fűszerkeverék, 30 dkg méz, 30 dkg margarin.
A szárazanyagokat kikeverjük, a mézet a margarinnal fellangyosítjuk, majd a tojással együtt egyneművé dolgozzuk. Nyújtjuk és formázva sütjük. (nem kell várni, rögtön süthető) isteni porhanyós már süléskor. VIGYÁZAT! nekem 8-10 perc volt írva a sülési időnek, de már az első ezzel az idővel ment is a szomszéd kutyának, max.4-5 perc.
Ha úgy érezzük, hogy még szinte nyers, akkor sem kell tovább sülni, ki kell venni. Persze ez sütő kérdése!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!