Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Spenót tükörtojással,főtt burgonyával
Hozzávalók:
40 dkg mirelit spenót
húsleves lé / 1 db húsleves kocka, 2 ,5 dl víz /
2 db zsemle
3 gerezd fokhagyma
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
2 ek étolaj
2,5 ek liszt
2-3 dl tej
A tálaláshoz:
6 db főtt burgonya
2 db tojás
5 ek étolaj
Elkészítése:
A spenótot mikróban kiolvasztottam.
A vizet felforraltam,a húsleves kockát bele tettem.
Olvadásig forraltam.
Az elkészült húsleves lével feltettem főni,sóval és egy kevés őrölt borssal fűszereztem,majd hozzá adtam a 2 db vízben beáztatott zsemlét,amit előzőleg kifacsartam.
/ kész,megmaradt húsleves levével is nagyszerű/
Botmixerrel kipürésítettem.
Az étolajon az apróra vágott fokhagymát átfuttattam,majd rátettem 2-2,5 ek. lisztet.
Zsemleszínűre pirítottam,majd kevés vízzel felengedtem és a főzelékbe öntöttem.
Átkevertem és tejjel hígítottam.
Ha nem túl sűrű,akkor a tej el is maradhat.
A burgonyát meghámoztam,megmostam,gerezdekre vágtam és sós vízben megfőztem.
Az étolajon a tojásokat megsütöttem.
Jöhet a tálalás.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!