Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Frittatensuppe - húsleves palacsintatésztával
Hozzávalók:
A húsleveshez:
1 kg marha vagy sertéshús és csont
50 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, fehérrépa, zeller, karalábé, hagyma, burgonya)
1 csokor petrezselyem
bors
só
A palacsintatésztához:
6 dkg liszt
2 tojás
1/8 l tej
csipetnyi só
1 evőkanál olaj
Elkészítése:
Készítsünk húslevest:
A leveshez való csontot és húst megmossuk, ha kell kisebb darabokra várjuk, hogy beleférjen az edénybe, majd felöntjük 2 liter vízzel.
A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, felvágjuk és a leveshez adjuk. Megsózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön az egészet puhára főzzük. A tetején képződő habot nem szedjük le, hanem hagyjuk elforrni magától, vigyázzunk közben ki ne fusson. Ha elkészült leszedjük a zsírját, és leszűrjük. Nekünk most csak a húsleves lére lesz szükségünk.
Készítsünk palacsintatésztát: keverjük össze a lisztet, tojást, tejet és a sót, és hagyjuk állni 10 percet. Egy forró serpenyőt öntsünk pici olajat, és süssünk ki 3-4 palacsintát. A palacsintát tekerjük fel és vágjunk vékony csíkokká, majd tegyük a tányérokba és öntsük föl forró húsleves lével.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!