Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Húsleves
Hozzávalók
1 kg csirkeaprólék
2 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
1 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 db karalábé
0.5 db zeller
1 db paprika
1 db paradicsom
1 szál zeller zöld
1 csokor petrezselyemzöld
10 szem fekete bors
2 tk ételízesítő
1 ízlés szerint só
10 dkg levestészta
Elkészítése:
Az aprólékot megmosom ,hideg vízben kiáztatom.
1 tk. sóval felteszem főni.
Ha felforrt, a habját leszedem. Közben megtisztítom és felaprítom a zöldségeket, majd hozzáadom a felforrt leveshez, a paprikával, paradicsommal, fokhagymával, vöröshagymával, szemes borssal, ételízesítővel és zeller zölddel együtt. Ha újból megforrt a leves, mérsékelem a tüzet alatta, és gyöngyöző forrással, 60 perc alatt készre főzöm. Ha elkészült, leszűröm a levest, a zöldségeket és a főtt húst külön tálalom. Levesbetétnek cérnametéltet főztem ki.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!