Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
SÜTŐBEN SÜLT RÁNTOTT CSIRKECOMB
Hozzávalók:
4 db csirkecomb
1 tojás
tej
liszt
zsemlemorzsa
1 evőkanál étolaj,
só.
Elkészítés:
A csirkecombot megsózzuk és a szokott módon lisztbe, tojás és a tej keverékébe, zsemlemorzsába forgatjuk. Egy tűzálló tálat vagy zománcos tepsit vékonyan kiolajozzuk, ráfektetjük a bundázott húsdarabokat és forró sütőbe tesszük.
180-200 fokon 45 percig sütjük (közepes lángon), míg szép ropogós világosbarna nem lesz. Nemcsak az olajban való sütést takarítjuk meg, de kellemesebb ízű lesz a hús.
Lényegesen finomabb lesz a vártnál!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!