Közösségi tartalmakhoz csak a közösség tagjai szólhatnak hozzá. Ha szeretnél tag lenni, akkor csatlakozz most!
Csak akkor tudsz ide tartalmat feltölteni, ha előbb csatlakozol ehhez a közösséghez.
Kis türelmet...
Be vagy lépve mint Tóth Lajosné | Kilépés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
SÜTŐBEN SÜLT RÁNTOTT CSIRKECOMB
Hozzávalók:
4 db csirkecomb
1 tojás
tej
liszt
zsemlemorzsa
1 evőkanál étolaj,
só.
Elkészítés:
A csirkecombot megsózzuk és a szokott módon lisztbe, tojás és a tej keverékébe, zsemlemorzsába forgatjuk. Egy tűzálló tálat vagy zománcos tepsit vékonyan kiolajozzuk, ráfektetjük a bundázott húsdarabokat és forró sütőbe tesszük.
180-200 fokon 45 percig sütjük (közepes lángon), míg szép ropogós világosbarna nem lesz. Nemcsak az olajban való sütést takarítjuk meg, de kellemesebb ízű lesz a hús.
Lényegesen finomabb lesz a vártnál!
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!