Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fokhagymás karajszeletek
Hozzávalók:
1 kg csont nélküli hosszú karaj
Só ízlés szerint
Őrölt bors ízlés szerint
A páchoz:
2 dl tejföl
2 db tojás
3 gerezd zúzott fokhagyma
2 tk piros paprika
A hempergetéshez:
15 dkg finomliszt
A sütéshez:
7 dl étolaj
A körethez:
1 kg burgonya
1 ek margarin
1,5 dl tej
Elkészítés:
A karajt felszeleteljük,enyhén kiklopfoljuk.
Mindkét oldalát besózzuk,őrölt borssal megszórjuk.
A tojásokat,tejfölt,zúzott fokhagymát,piros paprikát összekeverjük egy tálban.
Ebbe bele tesszük a hús szeleteket.
Lefedjük a tetejét és hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Sütéskor lisztbe mártjuk a pácolt hús szeleteket és fedő alatt ,felhevített étolajban kisütjük.
A köret készítés:
A burgonyát lehámozzuk,megmossuk.
Közepes darabokra vágjuk és sós vízben megfőzzük.
Amikor megfőtt a vizet leöntjük és a margarinnal ,tejjel összetörjük,pürésítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!