Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fokhagymás sült oldalas lábasban sütve.
1,5 kg sertésoldalas
só ízlés szerint
fekete bors ízlés szerint (frissen őrölt)
8 gerezd fokhagyma
10 dkg sertészsír
1,5 dl víz
A körethez:
1 kg burgonya
só ízlés szerint
5-6 dkg zsemlemorzsa
3 ek étolaj
750 ml csalamádé
A húst a csontok között tetszés szerinti darabokra vágjuk.
Sózzuk,borssal megszórjuk.
Egy szélesebb,nagyobb lábasba tesszük.
A fokhagyma gerezdeket félbe vágva, a húsdarabok közé szórjuk,a vizet alá öntjük.
Fedővel befedjük.
A lábasban puhára sütjük.
Közben megforgatjuk,a vizet pótoljuk,hogy le ne égjen.
Amikor megsült ,akkor 220 fokra melegített sütőbe tettem fedő nélkül,hogy szép színt kapjon.
A köret:
A burgonyát héjában fél puhára főztem.
A héját lehúztam,négybe vágtam.
Kissé megsóztam,zsemlemorzsát rászórtam.
Az egészet összeráztam.
Olajjal kent tepsibe tettem.
A tetejét is meglocsoltam étolajjal.
200 fokos sütőben szép pirosra sütöttem.
A csalamádét étolajon megdinszteltem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!