Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ropogós csirke szárnyak petrezselymes burgonyával
Hozzávalók:
70 dkg csirke szárny /8 db/
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
A panírhoz:
10 dkg liszt
1 db tojás
70 ml tej
1 késhegynyi só
15 dkg zsemlemorzsa
5 dkg reszelt sajt
A sütéshez:
6 dl étolaj
A körethez:
60 dkg burgonya
1 ek étolaj
1 csokor petrezselyem zöld
1 kk ételízesítő
Elkészítés:
A szárnyat ketté vágjuk a forgónál.
Megtisztítjuk,hideg vízben jól kiáztatjuk.
A vizet lecsepegtetjük.
Sóval,borssal meghintjük.
A tojást a tejjel sóval elkeverjük.
A sajtot a morzsával keverjük össze.
A szárnyakat először lisztbe ,majd tojásos tejbe,végül a sajtos morzsába forgatjuk.
Lassú tűznél fedő alatt,felhevített étolajban kisütjük.
Papírtörlőre szedjük,hogy az étolaj lecsepegjen róla.
A burgonyát megmossuk,héjasan megfőzzük.
Leszűrjük,héját lehúzzuk.
A megmosott petrezselymet felaprítjuk.
Egy evőkanál étolajra szórjuk.
Egy kicsit felhevítjük.
A felaprított burgonyát rászórjuk,ételízesítővel vagy sóval ízesítjük.
Összekeverjük és tálalhatjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!