Recept konyha főzés: Rántott csirkeszárny (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rántott csirkeszárny

Ropogós csirke szárnyak petrezselymes burgonyával
Hozzávalók:
70 dkg csirke szárny /8 db/
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
A panírhoz:
10 dkg liszt
1 db tojás
70 ml tej
1 késhegynyi só
15 dkg zsemlemorzsa
5 dkg reszelt sajt
A sütéshez:
6 dl étolaj
A körethez:
60 dkg burgonya
1 ek étolaj
1 csokor petrezselyem zöld
1 kk ételízesítő
Elkészítés:
A szárnyat ketté vágjuk a forgónál.
Megtisztítjuk,hideg vízben jól kiáztatjuk.
A vizet lecsepegtetjük.
Sóval,borssal meghintjük.
A tojást a tejjel sóval elkeverjük.
A sajtot a morzsával keverjük össze.
A szárnyakat először lisztbe ,majd tojásos tejbe,végül a sajtos morzsába forgatjuk.
Lassú tűznél fedő alatt,felhevített étolajban kisütjük.
Papírtörlőre szedjük,hogy az étolaj lecsepegjen róla.
A burgonyát megmossuk,héjasan megfőzzük.
Leszűrjük,héját lehúzzuk.
A megmosott petrezselymet felaprítjuk.
Egy evőkanál étolajra szórjuk.
Egy kicsit felhevítjük.
A felaprított burgonyát rászórjuk,ételízesítővel vagy sóval ízesítjük.
Összekeverjük és tálalhatjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Látta 259 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu