Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A mai ebédünk,nagyon finom,omlós szaftos hús.
Ketchupos csirkecomb széles metélttel
Hozzávalók:
3 db egész csirkecomb
2 nagy gerezd fokhagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
10 dkg füstölt szalonna
4 dl főzőtejszín
Ketchup ízlés szerint
4 cikk sajt
A körethez:
25 dkg széles metélt
1 ek étolaj
1 gerezd fokhagyma
1 tk szárított bazsalikom.
Elkészítés:
A combokat megtisztítjuk,megmossuk.
Sózzuk,borssal megszórjuk.
A combokat beirdaljuk.
A fokhagymát vékony szeletekre vágjuk.
A bevagdosott combba tűzdeljük.
Egy hőálló tálat 1 ek étolajjal kikenjük.
A combokat elrendezzük az alján.
A sajtot a ketchuppel krémesre keverjük.
Összekeverjük a tejszínnel és a felaprított szalonnával.
Ezzel az öntettel leöntjük a húsokat.
A hőálló tál tetejét rátesszük.
A sütőt bemelegítjük 200 fokra.
40 percig sütjük fedővel,majd fedő nélkül 10 percet.
A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük.
Étolajon a zúzott fokhagymát kissé átfuttatjuk.
A tésztát hozzá keverjük.
Tálaláskor szárított bazsalikommal megszórjuk a tésztát.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!