Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Rakott makaróni vegyes raguval
Hozzávalók:
50 dkg makaróni száraztészta
450 gr tejföl
30 dkg darált hús
20 dkg gépsonka reszelve
20 dkg vargánya gomba szeletelt,fagyasztott
1 közepes vöröshagyma
őrölt bors ízlés szerint
1 tk paprikakrém
1 tk házi vegeta
1 ek. olaj
1 tk. piros porpaprika
15 dkg reszelt sajt
só ízlés szerint
Folyékony Ráma ízlés szerint
Elkészítése:
A tésztát sós ,forró lobogó vízben kifőzzük,vízzel leöblítjük.
Pici étolajat öntünk rá és összekeverjük.
A vöröshagymát apróra daraboljuk,felmelegített olajon átfuttatjuk ,piros paprikával megszórjuk,a darált húst,sonkát,gombát rátesszük,ízlés szerint fűszerezzük.(paprikakrém,bors stb)
Fedő alatt készre sütjük.
Egy tepsit vajjal kikenjük,egy sor tésztát teszünk az aljára,rá a fele pörkölt húst,majd tejföllel meglocsoljuk,elsimítjuk és addig folytatjuk,míg el nem fogy a hozzávaló.
Az utolsó sort tejföllel lekenjük,bőven megszórjuk reszelt sajttal,folyékony Ráma margarinnal meglocsoljuk és 200 fokra melegített sütőben arany barnára készre sütjük.
Készíthetjük csak zöldségekkel is.
Jó étvágyat hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!