Recept konyha főzés: Hóstyai borda (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Hóstyai borda

Hóstyai borda
Hozzávalók:
Az elősütéshez:
60 dkg sertéskaraj
4 ek étolaj
5 dl húsleves (2 db leves kockából készítettem)
2 ek étolaj
1 nagy fej vöröshagyma
15 dkg vargánya gomba szeletelve (most a fagyasztóból vettem ki)
15 dkg konzerv kukorica
1 db piros paprika
7 db mézédes kicsi piros paradicsom
15 dkg ecetes uborka
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 tk házi paprikakrém
1 tk házi vegeta
1 evőkanál liszt
Elkészítés:
A sertéskarajt szeletekre vágom,kissé kiklopfolom.
Étolajon hirtelen átsütöm, ráöntök 3 dl húslevest, és puhára párolom fedő alatt.
A két evőkanál étolajon megfonnyasztom a hagymát, a gombát.
Saját levében puhára párolom, majd hozzáadom a kukoricát, az apróra vágott paprikát ,a félbe vágott kis paradicsomokat és a szeletelt savanyú uborkát.

Ízesítem sóval,borssal,paprikakrémmel,házi vegetával.
Rászórom a lisztet. 1-2 percig pirítom, majd felengedem a maradék húslével, állandó keverés mellett felforralom.
Hozzá teszem a húsokat, és már kész is.
Köretként penne tésztát főztem ki.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

edit konyhája

Látta 201 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu