Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hóstyai borda
Hozzávalók:
Az elősütéshez:
60 dkg sertéskaraj
4 ek étolaj
5 dl húsleves (2 db leves kockából készítettem)
2 ek étolaj
1 nagy fej vöröshagyma
15 dkg vargánya gomba szeletelve (most a fagyasztóból vettem ki)
15 dkg konzerv kukorica
1 db piros paprika
7 db mézédes kicsi piros paradicsom
15 dkg ecetes uborka
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 tk házi paprikakrém
1 tk házi vegeta
1 evőkanál liszt
Elkészítés:
A sertéskarajt szeletekre vágom,kissé kiklopfolom.
Étolajon hirtelen átsütöm, ráöntök 3 dl húslevest, és puhára párolom fedő alatt.
A két evőkanál étolajon megfonnyasztom a hagymát, a gombát.
Saját levében puhára párolom, majd hozzáadom a kukoricát, az apróra vágott paprikát ,a félbe vágott kis paradicsomokat és a szeletelt savanyú uborkát.
Ízesítem sóval,borssal,paprikakrémmel,házi vegetával.
Rászórom a lisztet. 1-2 percig pirítom, majd felengedem a maradék húslével, állandó keverés mellett felforralom.
Hozzá teszem a húsokat, és már kész is.
Köretként penne tésztát főztem ki.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!