Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sajttal,sonkával göngyölt hús
Hozzávalók:
4 szelet karaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
A töltelékhez:
8 szelet gépsonka
4 szelet sajt
2 evőkanálnyi vágott petrezselyem zöldje
A panírhoz:
1 db nagy tojás
70 ml tej
pici só
1 ek aprított petrezselyem zöldje
6 dkg körüli liszt
10 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
5 dl étolaj
elkészítés:
A húst kiklopfoljuk,meghintjük sóval,borssal.
A hús szeletekre teszünk 2 szelet gépsonkát,egy darabka sajtot,petrezselyem zöldet.
Szépen,óvatosan feltekerjük.
Lisztbe,tejjel,sóval elkevert tojásba mártjuk,majd a zsemlemorzsába.
Fedő alatt lassú tűznél kisütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!