Recept konyha főzés: Lépésről-lépésre (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Lépésről-lépésre

A mai ebédünk volt.
Nagyon ízlett,készítsétek el Ti is!
Baconbe tekert töltött fasírt
A fasírt hozzávalói:
Hozzávalók:
50 dkg darált sertés-marhahús keveréke
2 db tojás
4 csapott ek zsemlemorzsa
Őrölt bors:ízlés szerint
Só:ízlés szerint
1 kk piros paprika
1 közepes vöröshagyma reszelve
2 gerezd fokhagyma reszelve
A töltelékhez:
6 db lapka sajt
15 dkg gépsonka
Továbbá:
20 dkg szeletelt bacon szalonna
Elkészítés:
A fasírt hozzávalóit egy tálba tesszük.
Jól összegyúrjuk.
Egy folpac darabot a munkalapra teszünk.
A fasírt masszát szépen egyenletesen téglalapra igazítjuk.
Félre tesszük.
Egy másik folpac darabra merőlegesen rátesszük a szalonna csíkokat.
Erre ráfordítjuk a fasírt téglalapot.
Kirakjuk gépsonka szeletekkel,erre kerül a lapka sajt.
Majd befedjük a maradék sonka szeletekkel.
Folpac segítségével feltekerjük.
Egy tepsit 1 evőkanál étolajjal kikenjük,majd a tekercsünket ráfektetjük.
Alufóliával befedjük.
210 fokra melegített sütőben 60 percet sütjük.
Fóliát levesszük róla ,a hőfokot 180 fokra visszavesszük és még 10 percet sütjük,míg szép színt kap a szalonna.
Rizst,uborkasalátát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

edit konyhája étel

Látta 337 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu