Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Egy kisebb adag kocsonyát főztem,kettőnknek bőven elég.
6 tányérral mertem ki,nagyon finom lett.
Kocsonya
Hozzávalók:
1 db friss sertés hátsó csülök
2 db sertés köröm
50 dkg bőrke
1 nagy fej vöröshagyma
1 db babérlevél
20 szem fekete bors
só
3 db csöves paprika
2 db sárgarépa
1 db fehérrépa
1 fej fokhagyma
Elkészítése:
A hús darabokat kellő nagyságúra feldarabolom és a fűszerekkel,a megtisztított zöldségekkel hideg vízben felteszem főni.
Annyi vizet teszek rá,hogy ellepje.
Főzés közben a habját leszedem egy merítő kanállal.
3,5 -4 órát főzöm.
Amikor kész,leszűröm.
Fél órát hagyom állni ,a lé tetejéről a zsírt lemerem.
Tányérokba szervírozom a hús féléket.
Rámerem a levet.
Hideg helyre teszem,hogy megaludjon.
Van akik tojást is tesznek a tányér aljába,én nem szoktam.
Mindenki maga dönti el.
Friss kenyérrel,sült krumplival a legfinomabb.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!