Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kész az ebédünk
Bacon szalonnában sült csirkecomb
Hozzávalók:
4 db csirkecomb
12 szelet bacon szalonna
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
majoránna ízlés szerint
Körethez:
1 kg burgonya
1 ek só
1 csokor petrezselyem zöldje
1 tk ételízesítő
1 ek étolaj
A csirkecombokat megmostam,enyhén sóztam,fűszereztem,majd a szalonna szeletekkel körbe tekertem.
3 szelettel tekertem körbe egyenként..
Egy hőálló tálat étolajjal kikentem,másfél dl vizet öntöttem alá,majd alufóliával befedtem.
200 fokon sütöttem fólia alatt a sütőben,majd levettem róla és szép pirosra megsütöttem.
A burgonyát héjában sós vízben megfőztem,leszűrtem.
A héját lehúztam.
Kisebb kockákra vágtam.
Egy evőkanál felhevített étolajon a vágott petrezselyem zöldet átfuttattam.
Egy kis ételízesítővel megszórtam a krumplit és hozzá kevertem a zöldet.
Más körettel is készíthető.
Jó étvágyat hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!