Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gombás töltelékkel töltött csirkecomb
Töltelékhez:
3 db zsemle
3 tojás,
1 kisebb fej vöröshagyma lereszelve,
3 gerezd fokhagyma szintén lereszelve
1 csokor vágott petrezselyemzöld
só
őrölt bors ízlés szerint
15 dkg vargányagomba
További hozzávalók:
4 db egész csirkecomb (kb. 1,2 kg volt)
só
bors
majoránna
A csirkecombokat az alábbi fűszerkeverékbe forgattam: Só, bors, őrölt majoránna.
Körethez:
1 kg apróbb burgonya
A tálaláshoz:
házi savanyúság
Elkészítése:
A zsemléket vízben áztattam (lehet tej is ), kinyomkodtam, összekevertem a tojással és egyéb hozzávalókkal.
A bőrt meglazítottam és egy kiskanál segítségével a tölteléket a bőr alá nyomkodtam,majd fehér cérnával összevarrtam.
Egy tepsibe kb. 3 kanálnyi olajat öntöttem,elkentem, illetve 1-1,5 dl vizet is öntöttem bele. Belerakosgattam a combokat, majd fóliával lefedtem, ment 45 percre a 250 fokos sütőbe.
Amikor a hús megpuhult (villával ellenőrzöm), leveszem a fóliát és tepsi alján lévő zsiradékkal öntözve pirosra sütöm a combokat kb 10 perc alatt.
A körethez a burgonyát sós vízben ,héjában megfőztem.
A megfőtt burgonya levét leöntöttem,majd a héját eltávolítottam.
A kis burgonyákat forró olajban aranysárgára sütöttem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!