Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tavaszi,töltött ,rántott csirkemell
Hozzávalók:
3 db csirkemell filé
A fűszerezéshez:
szárnyas fűszerkeverék
A panírozáshoz:
liszt
3 db tojás
50 ml tej
só
zsemlemorzsa
A töltelékhez:
20 dkg vegyes zöldség (mirelit)
15 dkg reszelt sajt
A körethez:
1 bögre rizs(3 dl)
25 dkg vegyes zöldség
2 ek étolaj
só
őrölt bors
2 bögre húsleves lé
Elkészítés:
A zöldségeket enyhén sós vízben roppanósra főztem.
A csirkemell darabokat félbe vágtam,nem vágtam át.
Szétnyitottam,majd kiklopfoltam.
A fűszerkeverékkel bedörzsöltem mindkét oldalát.
Az egyik felére tettem a zöldségekből,majd a reszelt sajtból.
A másik felét ráhajtottam.
A tojásokat felvertem,a tejjel elkevertem,megsóztam.
Az elkészített töltött melleket lisztbe,majd a tojásos keverékbe és a zsemlemorzsába forgattam.
Jó bő ,nem túl forró étolajban fedő alatt kisütöttem.
Egy közepes,mélyebb lábast használtam,hogy jól elmerüljön az étolajban,könnyedén,jól áttudjon sülni,hisz nagyon vastag szeletek.
Papírtörlőre szedtem,hogy a zsiradék lecsepegjen.
Amikor kissé hűlt,félbe vágtam.
A riszt az étolajon felforrósítottam,a forró húsleves lével felöntöttem.
Fedő alatt hagytam duzzadni.
200 fokra előmelegített sütőbe tettem és ott dagadt készre.
A villanyt lekapcsoltam alatta.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!