Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Húsos-sajtos golyó
Hozzávalók:
4 db burgonya(kb 50 dkg)
1 ek liszt
só :ízlés szerint
25 dkg darált marhahús
1 kisebb vörös hagyma
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 ek étolaj
1 mk piros paprika
őrölt bors:ízlés szerint
1 kk paprikakrém
10 dkg reszelt sajt
A sütéshez:
5 dl étolaj
Elkészítés:
A burgonyát meghámoztam,megmostam.
Közepes darabokra vágtam,majd sós vízben megfőztem.
Burgonyatörővel összetörtem még melegen és egy evőkanál lisztet szórtam hozzá.
Ellapítottam lisztezett felületen és vártam ,míg kihűl.
A töltelék készítés:
A felhevített étolajon az apróra vágott vörös hagymát,fokhagymát üvegesre pároltam.
Tűzről lehúzva rászórtam a piros paprikát,felöntöttem egy kevés vízzel.
Rátettem a darált húst és a fűszereket és puhára főztem.
Ezután kihűtöttem.
A burgonyapüréből négyzeteket vágtam,közepére tettem a töltelékből,reszelt sajtból ,négy sarkát összefogtam és felgömbölyítettem.
Felhevített étolajban kisütöttem.
Nagyon finom volt.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!