Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gombás sertés szelet
Hozzávalók:
70 dkg sertés dagadó
20 dkg vargánya gomba
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 sárga paprika
1 piros paradicsom
1 kk pirospaprika
őrölt bors ízlés szerint
majoránna ízlés szerint
1 ek zsír
Elkészítés:
A dagadót 2 ujjnyi vastagra felszeleteltem
A gombát fagyasztóból vettem ki,ami már szeletelt volt.
Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágtam,olvasztott zsíron üvegesre pároltam,hozzá adtam a piros paprikát,egy kis vízzel felöntöttem.
A sárga paprikát felszeltem,a magházat eltávolítottam,a paradicsomot is.
Rátettem a hússzeleteket,paprikát,paradicsomot,fűszereztem,főzés közben az elpárolgott vizet pótoltam,fedő alatt majdnem készre sütöttem.
Ekkor rátettem a felszeletelt gombát,pár perc alatt megpuhult ,kevés liszttel megszórtam és összeforraltam.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!