Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fűszeres ,töltött csirkecomb rizibizivel
4 db egész csirkecomb
olaj
2 szelet kenyér
2 vöröshagyma
30 dkg gomba
2-3 csirkemáj
2 gerezd zúzott fokhagyma
só ízlés szerint
1 kk ételízesítő
1 kk őrölt bors
1 kis csokor petrezselyemzöld aprítva
2 db tojás
A megtöltött combok kenéséhez:
1 dl étolaj
1 tk piros paprika
1 kk bors
1 csipet majoránna
A Rizibizihez:
1 bögre rizs (2,5 dl)
2 bögre víz vagy húsleveslé
1 ek étolaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
20 dkg zöldborsó
Elkészítés:
A húst megmossuk és megtisztítjuk.
A kenyeret hideg vízben áztatjuk.
Megtisztítjuk és elkaparjuk a májat.
A felaprított hagymát kevés olajon megpirítjuk a megtisztított, felaprított gombával.
Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet.
Kinyomkodjuk a kenyérszeleteket.
Hozzáadjuk a tojásokat, a hagymás gombát, 2 gerezd reszelt fokhagymát, sót, 1 kávéskanál ételízesítőt, 1 kávéskanál borsot ,a petrezselyem zöldet és összedolgozzuk.
A csirkecombok bőre alá tölteléket rakunk.
Fehér cérnával bevarrtam,hogy ki ne süljön belőle a töltelék.
A borsot,paprikát,majoránnát az étolajjal összekevertem.
A húsokat lekentem vele és sütőzacskóba helyeztem.
230 fokra melegített sütőben 60 perc alatt megsütöttem.
A rizibizi készítése:
A borsót enyhén sós vízben megfőztem.
A rizst megmostam.
Étolajat felhevítettem ,a rizst ráöntöttem ,egy kicsit átforrósítottam és 2 bögre forró vízzel leöntöttem.
Ízesítettem borssal,sóval,egy kis ételízesítővel.
Ha van húsleves,akkor abból öntök rá.
Fedő alatt pároltam.
Amikor jól elszívta a levét,betettem jól felforrósított sütőbe.
Itt dagadt szépre meg.
A borsóval összekevertem és jöhet a tálalás.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!