Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gesztenyével,aszalt szilvával töltött csirke
Hozzávalók:
4 db csirkemell
só
bors
25 dkg gesztenye massza natúr
aszalt szilva
vörös bor
Elkészítése:
Az aszalt szilvát vörös borban áztattam.
A csirkemell darabokat félbe vágtam úgy,hogy zsebes legyen,ahova teszem a tölteléket.
Tehát nem vágom teljesen át.
Majd kiklopfolom,nem vékonyra.
Ezután besóztam,borssal megszórtam,a gesztenyét 4 részbe osztottam,1/4 részt a csirkemell egyik felére tettem,kiraktam aszalt szilvával,majd összegöngyöltem,alufóliába tettem,betekertem.
Mind a 4 darabnál így jártam el.
Hőálló tálba tettem,egy kis olajat tettem az aljára és másfél dl vizet.
200 fokon sütöttem kb 3/4 óráig.
A fóliából kivettem,a saját levével megöntöztem kétszer-háromszor és pirosra sütöttem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!