Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Aszalt szilvás bundában sült karaj szeletek
Hozzávalók:
4 szép szelet karaj
só
A panírozáshoz:
liszt,tojás ,zsemlemorzsa,5 dkg aszalt szilva aprítva
A sütéshez:
5 dl étolaj
A körethez:
1 bögre rizs
2 bögre húsleves lé
A tálaláshoz:
áfonya lekvár
A rizs készítés:
A rizst megmostam,lecsepegtettem.
Felhevített étolajra szórtam,kevergettem és a levest ráöntöttem.
Fedő alatt hagytam ,hogy forrjon,,levét kissé szívja be.
200 fokra melegített sütőbe tettem lefedve és duzzadt készre.(a sütőt lekapcsoltam)
A hús szeleteket kiklopfoltam,megmostam.
Enyhén mind két oldalát besóztam.
Az aszalt szilva darabokat a zsemlemorzsába kevertem.
Szokás szerinti módon paníroztam,majd felhevített étolajban kisütöttem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!