Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fekete erdő sonkában sült csirkecomb rizibizi körettel
Hozzávalók:
4 db csirkecomb
12 szelet Fekete erdő sonka
só
őrölt bors
majoránna
A körethez:
1 bögre rizs
1 ek étolaj
1 bögre zöldborsó
2 bögre forró víz
1 csokor vágott petrezselyem zöldje
só:ízlés szerint
Elkészítés:
A csirkecombokat megmostam,enyhén sóztam,fűszereztem,majd a sonka szeletekkel körbe tekertem.
3 szelettel tekertem körbe egyenként..
Egy hőálló tálat étolajjal kikentem,másfél dl vizet öntöttem alá,majd alufóliával befedtem.
200 fokon sütöttem fólia alatt a sütőben,majd levettem róla és szép pirosra megsütöttem.
A köret :rizibizi
A rizst megmostam,étolajon a rizst egy lábasban felmelegítettem,forró vízzel leöntöttem,rászórtam a borsót.
Fedő alatt pároltam,a végén az aprított petrezselyem zöldjét is hozzá adtam.
sóval ízesítettem.
200 fokra felmelegített sütőbe tettem,a sütőt lekapcsolva,fedő alatt készre dagadt.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!