Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A mai ebédünk volt.
Amilyen gyorsan elkészült,olyan gyorsan el is tűnt az asztalról.
Brassói csirkehúsból
Hozzávalók:
1 kg csirkemell filé
1 fej vörös hagyma
2 ek étolaj
1 csg brassói fűszerkeverék (30 gr Horváth Rozi aprópecsenye)
A körethez:
1,5 kg burgonya
A sütéshez:
5 dl étolaj
Elkészítés:
A csirkemellet megtisztítjuk,a rajt lévő hártyát,inakat kivágjuk.
Felszeleteljük apróbb kockákra.
Ezután megmossuk,a vizet lecsepegtetjük róla.
Az étolajat feltesszük egy nagyobb teflon serpenyőbe a tűzhelyre.
Rádobjuk a finomra vágott hagymát.
Üvegesre pároljuk,majd rátesszük a csirkehúst.
Fehéredésig kevergetjük,majd rászórjuk a fűszerkeveréket,öntünk rá 1 dl körüli vizet.
Jól összeforraljuk.
Megjegyzés:
A fűszerkeverék ¾ részét tettem rá,mert elegendő volt. Máskülönben esetleg sós lett volna.
A körethez a burgonyát megtisztítjuk,kockákra vágjuk,megmossuk.
Forró étolajban 3 részletben kisütjük.
Forrón összekeverjük a brassói pecsenyével és tálaljuk.
Uborkasalátával fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!