Recept konyha főzés: Csirkebrassói (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Csirkebrassói

A mai ebédünk volt.
Amilyen gyorsan elkészült,olyan gyorsan el is tűnt az asztalról.
Brassói csirkehúsból
Hozzávalók:
1 kg csirkemell filé
1 fej vörös hagyma
2 ek étolaj
1 csg brassói fűszerkeverék (30 gr Horváth Rozi aprópecsenye)
A körethez:
1,5 kg burgonya
A sütéshez:
5 dl étolaj
Elkészítés:
A csirkemellet megtisztítjuk,a rajt lévő hártyát,inakat kivágjuk.
Felszeleteljük apróbb kockákra.
Ezután megmossuk,a vizet lecsepegtetjük róla.
Az étolajat feltesszük egy nagyobb teflon serpenyőbe a tűzhelyre.
Rádobjuk a finomra vágott hagymát.
Üvegesre pároljuk,majd rátesszük a csirkehúst.
Fehéredésig kevergetjük,majd rászórjuk a fűszerkeveréket,öntünk rá 1 dl körüli vizet.
Jól összeforraljuk.
Megjegyzés:
A fűszerkeverék ¾ részét tettem rá,mert elegendő volt. Máskülönben esetleg sós lett volna.
A körethez a burgonyát megtisztítjuk,kockákra vágjuk,megmossuk.
Forró étolajban 3 részletben kisütjük.
Forrón összekeverjük a brassói pecsenyével és tálaljuk.
Uborkasalátával fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Látta 354 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu