Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sajtos,kefires,petrezselymes bundában sült pulyka szelet
Hozzávalók:
40 dkg pulykamell
só ízlés szerint
Bors ízlés szerint
A bundához:
2 db tojás
1 kicsi kefir
10 dkg reszelt sajt
1 ek liszt
1 kisebb csokor vágott petrezselyem zöldje
A sütéshez:
4 dl étolaj
Hozzávalók a körethez:
4 db burgonya
A bundához:
1 kis pohár kefir
1 ek liszt
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
3 db tojás
10 dkg reszelt sajt
A sütéshez:
5 dl étolaj
Elkészítése:
A hús készítés:
A mellet két szeletbe vágjuk,nem klopfoltam.
Sóztam,borssal meghintettem.
A bundához valókat összekevertem.
Először lisztbe forgattam,majd a masszába és egy serpenyőben hevített étolajban lassú tűznél kisütöttem.
A burgonyát meghámoztam,3 mm -es szeletekre vágtam,megmostam.
Papírtörlővel szárazra töröltem,megsóztam.
A kefirt a tojással felvertem,ízesítettem sóval,borssal.
Hozzá kevertem a lisztet és a reszelt sajtot.
A burgonya szeleteket először lisztbe forgattam ,majd a masszába mártva felhevített étolajban kisütöttem.
Önálló ételként vagy köretnek is fogyaszthatjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!