Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Jég almás pite
Hozzávalók:
25 dkg liszt
12 dkg vaj
csipet só
7 dkg porcukor
citromlé az összeállításhoz
1 db tojás sárgája
A töltelékhez:
1 kis üveg házi,fűszeres párolt alma /vagy reszelt alma /
a kenéshez:
Házi baracklekvár
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
A tészta ¾ részét kinyújtjuk.
A jégkocka tartót kibéleljük vele.
A kis mélyedéseket megtöltjük az almával.
A megmaradt tésztát kinyújtjuk és a jégkocka tartót befedjük vele.
Visszafordítjuk és a kockák mellett felszeleteljük.
Sütőpapírral fedett tepsire sorakoztatjuk.
180 fokra melegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Még forrón házi barack lekvárral lekenjük,majd enyhén vaníliás vagy fahéjas porcukorral megszórjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!