Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Cukkinis lepény
Hozzávalók:
1 db zsenge cukkini/1 kg)
4 ek. finomliszt
1 mk. sütőpor
2 db tojás
240 gr sajtos virsli
4 gerezd fokhagyma reszelve
1 mk. őrölt bors vagy ízlés szerint
Só ízlés szerint
A hempergetéshez:
10 dkg körüli zsemlemorzsa
A sütéshez:
6 dl étolaj
Elkészítés:
A cukkinit megmossuk,két végét levágjuk és durvára lereszeljük.
A virslit is durvára reszeljük.
A cukkinit a virslivel,tojásokkal,borssal,sóval,zúzott fokhagymával és a sütőporral elkevert liszttel elkeverjük.
Lepényeket formázunk belőle.
6 db nagyobbacska lesz belőle.
Zsemlemorzsába forgatjuk és hevített olajban,fedő alatt ,lassú tűznél kisütjük.
Tartármártással fogyasztottuk.
Tartármártás hozzávalói:
2 dl tejföl
2 ek. majonéz
Ízlés szerint őrölt bors
1 mk. mustár
Elkészítés:
A fenti hozzávalókat kikeverjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!