Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sajtos -cukkinis lepény
Hozzávalók:
1 db zsenge cukkini/1 kg)
3 db közepes burgonya
4 ek. finomliszt
2 db tojás
10 dkg reszelt sajt
4 gerezd fokhagyma reszelve
1 mk. őrölt bors vagy ízlés szerint
Só ízlés szerint
A hempergetéshez:
10 dkg körüli zsemlemorzsa
A sütéshez:
6 dl étolaj
Elkészítés:
A cukkinit megmossuk,két végét levágjuk és héjasan lereszeljük.
A burgonyát meghámozzuk,megmossuk és lereszeljük.
A cukkinit ,a krumplit, sajtot a tojásokkal,borssal,sóval,zúzott fokhagymával és a elkevert liszttel elkeverjük.
Lepényeket formázunk belőle.
8 db nagyobbacska lesz belőle.
Zsemlemorzsába forgatjuk és hevített olajban,fedő alatt ,lassú tűznél kisütjük.
Tartármártással fogyasztottuk.
Tartármártás hozzávalói:
2 dl tejföl
2 ek. majonéz
Ízlés szerint őrölt bors
1 mk. mustár
Elkészítés:
A fenti hozzávalókat kikeverjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!