Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Meggyes ,tejfölös piskóta
Hozzávalók:
10 dkg vaj
20 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
2 db tojás
30 dkg finomliszt
3 dl tejföl
1 sütőpor
1 üveg magozott meggy
Elkészítés:
A tojásokat,cukrokat a vajjal habosra keverjük.
Ezután keverjük hozzá a tejfölt,majd a sütőporral elkevert lisztet.
24×39 cm-es ,szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük,elsimítjuk és a lecsepegtetett meggyel megszórjuk.
200 fokra melegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
Közben a tetejét betakarjuk alufóliával,hogy meg ne égjen.
Amikor kihűlt,enyhén megszórjuk porcukorral és szeleteljük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!