Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kakaós ,mézes krémes, kókuszos krémmel
Hozzávalók a lapokhoz:
60 dkg finomliszt
20 dkg porcukor
2 púpos evőkanál kakaópor
1 tk szódabikarbóna
3 ek olvasztott méz
2 db tojás
10 dkg sertészsír
1-1,5 dl tej
A krémhez:
2 csg kókuszos pudingpor
6 dl tej
5 ek kristálycukor
3 ek kókuszreszelék
25 dkg vaj
A bevonáshoz:
15 dkg csokoládé
1 ek étolaj
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit 1 -1,5 dl körüli tejjel összegyúrjuk.
4 cipóra osztjuk.
24×39 cm-es tepsi hátoldalát margarinnal lekenjük.
Tepsi nagyságúra nyújtjuk és 180 fokra melegített sütőben egyenként 7-8 perc alatt kisütjük.
A krém készítés:
A pudingporokat a tejjel,cukorral csomómentesre elkeverjük és felfőzzük.
Ez a krém nem édes,aki édesebbet szeret,tegyen több cukrot bele.
A kihűlt pudingot elektromos géppel a vajjal és a kókuszreszelékkel habosra keverjük.
Nagyon finom selymes krémje lett.
A kihűlt lapokat betöltjük a krémmel.
A tetejére a csokoládét az étolajjal felolvasztottam mikróban,majd simára kevertem.
A tészta tetejére öntöttem,elsimítottam.
Legalább fél napot várjunk a szeleteléssel!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!