Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Narancsos linzerkoszorú
Az omlós tésztához:
1 db narancs reszelt héja és leve
400 g finomliszt
100 gramm pörkölt darált mogyoró
10 gramm sütőpor
1 csipet só
250 g lágy vaj/margarin
200 g porcukor
2 tojássárgája
1 tojás
A tészta lekenéséhez:
2 db tojásfehérje
10 dkg porcukor
A töltelékhez:
sárgabarack lekvár
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,1 órát hideg helyen pihentetjük.
3 mm vastagra nyújtjuk, formával kiszúrjuk,minden másodikat egy gyűszűvel szúrjuk ki.
Tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük .
A lyukas korongok széleire nyomunk habzsák segítségével és 180 fokon világosra,kb 8-10 perc alatt megsütjük.
A kisült,kihűlt linzerünket lekvárral megtöltjük,porcukorral megszórhatjuk.
Sokáig eláll.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!