Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
húsvéti ünnepekre.
Sokszor ismétlésre fog kerülni.
Gesztenyepüré sütemény
23×34 cm-es tepsihez
Sárga piskóta:
3 tojás
6 dkg cukor
12 dkg liszt
1 ek étolaj
2 ek meleg víz
1 kk sütőpor
Kakaós piskóta:2×
2 tojás
4 dkg cukor
5 dkg liszt
2, 5 dkg kakaópor
1 kk sütőpor
1 tk étolaj
1 ek meleg víz
A lapok lekenéséhez:
1,dl rumos tej
A krémhez:
50 dkg gesztenye massza
8 dl tejszínhab
A tetejére:
4 dkg olvasztott csokoládé
Oldalára:
2 tk csokoládé lapocska
Elkészítés:
Sárga piskóta:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük,apránként hozzá adjuk az étolajat és a vizet.
A sütőport,kakaóport,lisztet elkeverjük .
Egy fakanállal óvatosan a tojásos-cukros keverékbe forgatjuk.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral,a masszát bele öntjük.
180 fokon kb 20 alatt megsütjük.
A kakaós piskóta készítése ugyanaz,mint a sárga piskótáé.
Két vékony lapot sütünk belőle.
A kihűlt piskótát betöltjük.
Alul lesz az egyik kakaós lap.
A tejszínt kemény habbá verjük.
3 részre osztjuk.
1/3 részt rákenjük.
A gesztenyét úgy osztjuk el a lapok között,hogy a sütemény tetejére is kerüljön.
A gesztenye masszából a reszelő durvább részén reszelünk a tejszínre.
Rátesszük a sárga piskótát.
Következik a tejszín rá,majd a gesztenye.
Befedjük a 2. kakaós lappal.
A tejszínnel a tetejét,oldalát bevonjuk.
Reszelünk rá gesztenyét.
Olvasztott csokoládéval lespricceljük.
Az oldalára csoki lapocskákat szórtam.
Jó étvágyat kívánok Hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!