Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Barackos pudingos tejfölös sütemény
Hozzávalók:
40 dkg liszt
20 dkg cukor
4 tojas sargaja
20 dkg zsír(sertés)
1 tasak sütőpor
kevés tej
60 dkg barack
2 tasak vaníliás puding
1 ek. háztartási keményítő
1 nagy doboz tejfol
4 tojás fehérje
cukor(ízles szerint)
2 tasak vanília por
6 dl tej
Elkészítés:
Először összegyúrom a tésztához valókat:liszt,zsír,a 4 tojás sárgája,cukor,sütőpor,tej
Tejet annyit teszünk ,amennyi összefogja a tésztát...ne legyen túl kemény.
Összegyúrás után fóliába csomagoljuk és hűtőbe tesszük.
Közben elkészítjük a vaníliás krémet.
A pudingport,keményítőt csomómentesre keverjük kevés tejjel és a többi tejhez adjuk.
Ízlés szerint teszünk hozzá cukrot,majd sűrű krémmé főzzük.
Hagyjuk kihűlni!
Utána tesszük hozzá a tejfölt és jól kikavarjuk.
Utána hozzá adjuk a 4 tojás fehérjéből vert kemény habot.
Utána hozzá adjuk az kockákra vágott barackot.
Egy finom selymes massza lesz belőle.
A tésztát 2 részre osztjuk.
Kinyújtjuk az első lapot és zsírozott,lisztezett tepsibe tesszük.
Erre jön az elkészített krémes,barackos massza.
Kinyújtjuk a másik lapot és a krémre borítjuk.
Eligazítjuk a széleit.
Közepes tűzön sütjük.
Még forrón meghintjük porcukorral.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!