Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Almás pite
Hozzávalók a tésztához:
1/2 kg liszt
200 gr zsir
1 tojás
1 kis doboz tejföl
pici so
5 ek. cukor
1 tasak sütőpor
A töltelékhez:
2 kg alma
fahej
4 ek. gríz(búzadara)
Elkészítése:
Összegyúrom a tészta hozzávalóit.
Ha keménynek találjuk, akkor kevés tejet adunk hozzá
Hutoszekrenybe tesszul legalabb egy fel orara
Az almát megmossuk,a magházat kivesszük és vékony szeletekre vágjuk.(én az alma héját rajta hagytam...cukrot ízlés szerint.)
Feltesszük főni ( egy kevés vizet öntünk alá) a cukorral,belehintjük a búzadarát és ízlés szerint őrölt fahájat.
Langyosra hűtjük .
A tésztát 2 részre osztjuk .
Az egyik részét kinyújtjuk tepsi nagyságúra,és a tepsibe helyezzük.
Rákenjük a párolt almát és a második lappal beborítjuk.
Villával megszurkáljuk.
Közepes tűznél sütjük.
Meg melegen meghintjuk porcukorral
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!