Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Almás krémes lepény
Hozzávalók:
1 csomag fagyasztott leveles tészta
1 kg alma
4 tasak vaníliás pudingpor(főzős)
cukor
őrölt fahéj ízlés szerint
A tetejére:
vaníliás porcukor
Elkészítése:
Az almát lereszelem ,cukorral(ízlés szerint) és kevés vízzel puhára párolom,kevés vízzel feloldott pudingport hozzáadom és összefőzöm.
Ha túl kemény lenne,akkor vízzel hígítom.
Hozzá adom a fahéjat ,majd langyosra hűtöm.
Most az egyik lapot tepsi nagyságúra nyújtom és rásimítom az almás tölteléket.
Utána a másik lapot is kinyújtom és az almás krémre borítom.
Közepes lángon sütöm.
Amikor kész,akkor még melegen meghintem vanílias porcukorral.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!