Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
kb. 1 kg krumpli
3 egész tojás
só
bors
3 szál zöldhagyma
kis csokor petrezselyemzöld
2-3 gerezd fokhagyma
5-6 evőkanál liszt
olaj a sütéshez
A mártogatóhoz:
3 dl tejföl
kis csokor kapor
a zöldhagyma fehér része
csipet só
csipet fehérbors
Elkészítés :
A megpucolt, megmosott krumplit a reszelő nagyobb lyukú oldalán lereszeltem.
Hozzáadtam a tojásokat, a fűszereket, összezúzott fokhagymát, apróra vágott petrezselymet és hagymaszárat - a fehér részét eltettem a mártogatóhoz.
Összekevertem annyi liszttel, hogy összeálljon a massza.
Serpenyőben olajat melegítettem.
Nem túl forró olajba kanállal halmokat raktam, ellapítottam, s mindkét oldalát megsütöttem.
A mártogatóhoz összekevertem a tejfölt az apróra vágott hagymával, kaporral, sóval, borssal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!