Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Metélőhagymás- szalonnás-kolbászos omlett
Hozzávalók :
2 vékony 10 cm -es szalonna csík
5-6 kolbász karika
1 kis csokor metélőhagyma ( ha nincs friss, tasakos )
3 tojás
csipet bors
A megtisztított metélőhagymát apróra vágjuk , ha tasakos nincs vele dolgunk.
A szalonnát vékonyra csíkozzuk és egy közepes méretű serpenyőben zsírjára pirítjuk, a kolbászkarikákkal együtt.
A tojást egy tálkába ütjük és meghintjük borssal , kicsit felverjük egy villával.
A zsírból kivesszük a megpirult szalonnákat, kolbászokat.
A tojást ráöntjük a zsírra , rászórjuk a szalonnát kolbászokat , majd a hagymát.
Mérsékelt lángon kb. 10 perc alatt megsütjük.
A serpenyőből egy nagyobb lapos tányérra , csúsztatva, melegen , friss kenyérrel kínáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!