Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
50 dkg burgonya
4 evőkanál liszt
1 teáskanálnyi vaj
só, bors
6 virsli
2 evőkanál ketchup
Elkészítése:
A burgonyát megtisztítjuk és sós vízben megfőzzük, majd összetörjük és kihűtjük.
Hozzáadjuk a lisztet, sózzuk és borsozzuk, majd a vajat is hozzákeverjük és összegyúrjuk.
A tésztát 12 részre osztjuk.
Közben a virsliket kettőbe vágjuk és leszedjük a bőrét.
Minden darab tésztát kinyújtunk, vagy kézzel ellapítunk.
Kicsit ragadni fog, de ettől nem kell megijedni, lisztezzük be a nyújtódeszkát.
A tészta közepére egy fél virslit teszünk és feltekerjük.
A két végét is megnyomkodjuk, hogy ne lógjon ki belőle a virsli.
Ezt követően forró olajban kisütjük és papírtörlőre tesszük, hogy felszívja a zsiradékot, majd ketchuppal kínáljuk és melegen fogyasztjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!