Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
kiklopfolni, liszt, tojás, só , zsemlemorzsa panírozni
Uborkasaláta:
Hozzávalók:
30 dkg kígyóuburka
2 gerezd fokhagyma
10 evőkanál reszelt sajt
2 db joghurt
bors
só
Elkészítés:
A megmosott uborkát héjastól kis kockákra vágjuk. A fokhagymát pépesítjük, és elkeverjük a joghurttal. Hozzáadjuk a reszelt sajtot és a keveréket ráöntjük az uborkára. Sóval , borssal ízesítjük.
Krokett:
Hozzávalók:
40 dkg burgonya
24 dkg liszt
4 dkg zsemlemorzsa
3 evőkanál olaj
4 db tojás
só
Elkészítés:
A héjában megfőzött burgonyát megtisztítjuk, áttörjük, majd kihűlve hozzákeverjük a lisztet, az egyharmad tojássárgáját ,a kemény habbá vert fehérjét, ízesítjük.
A jól összedolgozott masszából hengert formálunk, majd beleforgatjuk a lisztbe, a tojásba és zsemlemorzsába.
Ezután forró zsírban kisütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!