Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzàvalók :
1 csomag hosszúmetélt tészta
50 dkg daràlt sertéshús
3 dl paradicsompüré
8 főtt tojàs / kisebbek /
zsemlemorzsa
1 tojàs
2 kicsifej hagyma
1 gerezd fokhagyma
só, bors, pirospaprika, ételízesìtő, cukor, oregànó
olaj , a sütéshez
Elkészìtés:
Egy fej hagymàt apróra vàgunk a fokhagymàval, és kevés olajon megpàroljuk.
A daràlt húst összeverjük az egy db főtlen tojàssal, az olajon àtpirított hagymàkkal, fűszerekkel és annyi zsemlemorzsàval , hogy formàzható masszàt kapjunk.
A főtt tojàsokat bevonjuk a húsos masszàval, és bő forró olajban àtsütjük.
A tésztàt sós vízben kifözzűk.
A paradicsompürébe reszelünk egy fej hagymàt, felforrósítjuk, hozzàkeverünk ìzlés szerint cukrot, oregànót / én kb.2 evőkanàlnyi ketchupot is hozzàadtam / , és kevés ideig főzzük.
Tésztàt halmozunk egy tànyérra, rátesszük a tojàsos fasirtgolyót , és meglocsoljuk a paradicsommàrtàssal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!