Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
1 fej káposzta
0,5 kg rizs
1 kg darált hús
3 kis konzerv sűrített paradicsom, vagy 1 kis konzerv és 0,5 kg friss paradicsom
2 közepes hagyma
2 ek.olaj
só
bors
pirospaprika
csombor (borsikafű )
kapor
Elkészítés :
1, A hagymát megpíritjuk, majd hozzáadjuk nyers rízst. Jól összekeverjük, fűszerezzük.
Belekeverjük a nyers darált húst, és 1 db kis sűrített paradicsomot.
2, A káposztának kivágjuk a közepét.
Forró sós vízbe rakjuk az egész fejet, kicsit megpuhuljon.
Ezután hagyjuk kíhűlni.
3, Megformázzuk a tölteléket.
4, Fazék aljára teszünk 1-2 ág borsikafüvet, a kaprot, és a káposztalevelekről levágott darabokat.
Erre hejezünk , egy sor tölteléket, ha kész egy sor, rakhatunk a tetejére egy újabb sor káposztát.
5, Amikor befejeztük , az egészre fél liter paradicsomlevet öntünk( két kis konzerv hígítva ) , vagy fél kg friss paradicsomot, szeletelve.
6, Annyi vizet öntünk rá , hogy a tölteléket ellepje.
Addig főzzük míg a rizs megpuhul .
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!