Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
30 dkg liszt
1 tojás
1 cs. sütőpor
10 dkg cukor
18 dkg margarin
lekenéshez- barack lekvár
A töltelékhez:
20 dkg cukor
3 tojás
15 dkg darált mák
1 cs. sütőpor
1 cs. vaníliás cukor
Elkészítés:
1, A tésztához való alapanyagokat jól összegyúrjuk, a kisebb részét félretesszük, a nagyobbik részét kinyújtjuk, és sütőpapíros tepsibe téve baracklekvárral megkenjük.
2, A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájukat belekeverjük a cukrot, a vaníliás cukrot és a mákot.
A fehérjét kemény habbá verjük, ezt is hozzáadjuk, majd az egészet a baracklekvárral megkent tésztára simítjuk.
3, A félretett tésztával berácsoljuk, majd készre sütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!