Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 kg csirkeszárny
20 dkg kifőzött rizs
10 dkg felkockázott trappista sajt
3 evőkanál ketchup
3 evőkanál méz
zsemlemorzsa
tojás
liszt
só
bors
olaj
Elkészítés:
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk a csirkeszárnyakat, majd beleforgatjuk ketchupos, mézes keverékbe.
Egy órát vagy többet is lehet hütőben pihentetjük, majd előmelegített sütőben , tepsiben , ami olajjal kikent megsütjük.
A körethez megfőzzük a rizst.
Gombócokat formázunk , mindegyik közepébe teszünk egy-egy kocka sajtot, majd bepanírozzuk.
Lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk.
Olajban aranybarnára sütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!