Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
Linzertésztához
40 dkg liszt
14 dkg darált mák
14 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
csipet só
25 dkg margarin
1 tojás
Tölteni:
bármilyen lekvár
Tetejére:
1 tojásfehérje
10 dkg porcukor
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap kb. 3 mm vastagságúra kisodorjuk, és az egyik felét tele virágformával kiszúrjuk, a másik felét lukassal, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és kb. 10- 15 percig sütjük.
Ha kihűlt a teli virágra lekvárt kenünk, rátesszük a lukas virágot.
Tojásfehérjét kemény habbá verni majd apránként hozzákeverni 10 dkg porcukrot.
Sűrű masszát kapjunk és a süti tetejére csurgatni .
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!